Contact Us

ARTSON MEN I MERKKLEDING I DESIGNER HERENMODE>> Shop online ARTSON MEN >>

Hedendaagse merkkleding, trendy herenmode

Our Brands


In Haacht, en tot ver daarbuiten, is Artson Fashion dé referentie voor trendy en stijlvolle herenmode met de mooiste selectie van merkkleding.

Centraal gelegen aan de markt van Haacht zijn we gemakkelijk te vinden en is er meestal wel een parkeerplaats vrij.

De winkelruimte Artson men krijgt een volledige make-over. Vanaf eind januari worden alle herencollecties samengebracht in één locatie. Mode is niet meer onder te brengen in aparte hokjes. Er zijn geen strikte grenzen tussen klassiek en informeel. De klant van nu durft combineren. Hij/zij mixt casual met stijlvol; trendy met klassiek. Artson Fashion wil meesturen op die trend. Vandaar het nieuwe concept van the one-stop-shop: multibrand kleding voor hem en haar in één locatie.  
Alle huidige merken blijven behouden met een perfecte mix tussen stijlvol, gekleed en sportief , casual. Mannen vinden er de juiste combinatie voor elke gelegenheid. 

Terwijl de heren passen, kunnen de dames binnenlopen bij de nieuwe  Artson Trend en Miss Artson die helemaal voor hen is!


Zeker niet te vergeten is onze eigen versteldienst waarmee we net dat beetje extra kunnen bieden waardoor uw keuze u nog beter past.

foto: Eton