Tonet La mayoría de las hermosas colecciones en línea i Artson Fashion

Tonet, Ropa de mujer de moda en línea. Más de 90 marcas populares de ropa en una boutique de moda de mujer. Tienda también Tonet Venta en línea hasta -60%.

Tonet Collectie - Artson Fashion

Tonet verhaal

TONET is een puur Italiaans kleding kwaliteitsmerk.

TONET geschiedenis is nauw verbonden met het grondgebied, in het hart van de Veneto tussen Prosecco-wijngaarden en oude dorpen, een gerenommeerd en beroemd land over de hele wereld. Hier worden generaties van ondernemers geboren en gegroeid, die in staat zijn de traditie van vakmanschap voort te zetten die het Tonet - Made in Italy-product van uitmuntendheid onderscheidt.

Het onderscheidende kenmerk van de productie van het merk TONET dat naar de toekomst kijkt zonder de erfenis van een verleden te vergeten vertaalt zich in ervaring en constante aandacht voor elk detail.

Tonet vakmanschap en innovatie, onderzoek en Made in Italy zijn de sterke punten van het merk. Het bedrijf is er vast van overtuigd dat het handhaven van productieve verwerking in Italië een winnende keuze is die vooral betaalt aan productkwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij selecteren voor u de mooiste mode combinaties van broeken, vesten, dassen, jassen, hemden, kostuums, strikjes, leder, mantels, body warmers, pulls, t-shirts, sweaters, sjaals, kousen, ondergoed, nachtkledij, sokken, sneakers, schoenen.

Contacteer Artson Fashion rechtstreeks voor meer info:

Tel: +32 16 601323

Email: hello@artsonfashion.be

Bij Artson Fashion ziet iedereen er uit als een ster.

In onze 750m2 fashion stores selecteren we de mooiste en best passende combinaties uit meer dan 90 trendy collecties.

Onze eigen atelier met retouche service zorgt ervoor dat alles als gegoten past.

Maak er een uitstap van. Wij trakteren een lekkere Nespresso aan onze uitgebreide bar, of liever reeds een aperitief ?

Wij zijn zelfs elke zondagvoormiddag open.

Bezoek regelmatig Artson Fashion website en onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van onze nieuwigheden, collecties, events en acties.

ARTSON TAILORS SINCE 1937