Herno La mayoría de las hermosas colecciones en línea i Artson Fashion

Herno, Trendy Women's y ropa de hombre en línea. Más de 90 marcas populares de ropa en una boutique de moda. Tienda también Herno Venta en línea hasta -60%.

Herno collectie - Artson Fashion

Herno verhaal

Herno top design jassen specialist is opgericht in 1948 uit de commerciële intuïtie van Giuseppe Marenzi samen met de technische expertise van zijn vrouw Alessandra. Emotioneel en nauw verbonden met zijn grondgebied, ontleent Herno zijn naam aan de rivier de Erno, die uitmondt in het Lago Maggiore, en sinds 1948 het meest gebruikte product die dat gebied heeft geëtiketteerd: de regenjas.

De Herno " H " dient om de naam te harmoniseren en te internationaliseren. Met de tweede generatie vertegenwoordigd door Claudio Marenzi, wordt de 60 jaar bedrijfsgeschiedenis verrijkt door hetzelfde besef van waarden, dat hun filosofie en succes bepaalt.

Herno jassen kenmerken zich door een sober non-conforme stijl ten dienste van productfunctionaliteit, obsessie voor detail en draagbaarheid, passie en innovatie, onderzoek gecombineerd met de ethiek van knowhow, respect voor mensen en milieu.

Dit is de Herno-filosofie, die inhoud en vorm geeft aan Italiaanse uitmuntendheid.

Wij selecteren voor u de mooiste mode combinaties van broeken, vesten, dassen, jassen, hemden, kostuums, strikjes, leder, mantels, body warmers, pulls, t-shirts, sweaters, sjaals, kousen, ondergoed, nachtkledij, sokken, sneakers, schoenen.

Contacteer Artson Fashion rechtstreeks voor meer info:

Tel: +32 16 601323

Email: hello@artsonfashion.be

Bij Artson Fashion ziet iedereen er uit als een ster.

In onze 750m2 fashion stores selecteren we de mooiste en best passende combinaties uit meer dan 90 trendy collecties.

Onze eigen atelier met retouche service zorgt ervoor dat alles als gegoten past.

Maak er een uitstap van. Wij trakteren een lekkere Nespresso aan onze uitgebreide bar, of liever reeds een aperitief ?

Wij zijn zelfs elke zondagvoormiddag open.

Bezoek regelmatig Artson Fashion website en onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van onze nieuwigheden, collecties, events en acties.

ARTSON TAILORS SINCE 1937