Van Laack mooiste online herencollecties I Artson Fashion

Van Laack, trendy herenkleding online. Meer dan 90 populaire kledingmerken in één herenmode boutique. Shop ook Van Laack online uitverkoop tot -60%.

Van Laack Men herencollectie - Artson Fashion

Van Laack Men verhaal

Heinrich van Laack zag het eenvoudig in 1881: het meest luxueuze shirt maken. En daar slaagde hij in. Voor zulke ambities heeft Artson een boon!

Van Laack geschiedenis. De roaring twenties hielpen hem daarbij. In die gouden jaren ontwikkelde zich een bijzonder gevoel voor elegantie. De gecultiveerde gentleman wordt uitgevonden en van Laak ontwikkelt zich als een van de eerste gevestigde ‘brands’ in de geschiedenis van de mode.

Heinrich Van Laack is ook de uitvinder van de knoop met drie gaten. In de jaren dertig worden de details in de afwerking toegevoegd die vandaag nog steeds zo typerend zijn voor de van Laack touch.

Van Laack expansie. De merknaam en productie wordt na 1950 enkele malen verkocht en uiteindelijk verhuist naar Mönchengladbach. Het is de start van een internationale groei. In 1970 komt de eerste lijn voor vrouwen op de markt.

Tegen 2005 is van Laack vertegenwoordigd in 50 landen met eigen flagship stores, partner stores en partner corners. De 125ste verjaardag wordt in 2006 gevierd met de opening van een productie- en distributiecentrum in Asië. Kort daarop volgt de USA met een van Laack store op Madison Avenue in New York. In Australië worden de brands Herringbone en Rhodes&Beckett overgenomen.

Ondanks de uitbreiding en het wereldwijd netwerk, werkt van Laack aan een zo persoonlijk mogelijke service. Zo kan je in enkele stappen onder het label “Made for me” een gedepersonaliseerd hemd laten maken met keuze uit 100 verschillende stoffen, verschillende stijlen en vormen van afwerking. En met de “Perfect Look” finish ziet uw hemd er aan het eind van de dag even glad uit als in de ochtend. Echt een aanrader voor wie het strijken tot een minimum wil beperken!

Nu weet u waarom Artson Fashion sinds lang de collecties van van Laack voert, zowel voor vrouwen als voor mannen.

Contacteer Artson Fashion rechtstreeks voor meer info:

Tel: +32 16 601323

Email: hello@artsonfashion.be

Bij Artson Fashion ziet iedereen er uit als een ster.

In onze 750m2 fashion stores selecteren we de mooiste en best passende combinaties uit meer dan 90 trendy collecties.

Onze eigen atelier met retouche service zorgt ervoor dat alles als gegoten past.

Maak er een uitstap van. Wij trakteren een lekkere Nespresso aan onze uitgebreide bar, of liever reeds een aperitief ?

Wij zijn zelfs elke zondagvoormiddag open.

Bezoek regelmatig Artson Fashion website en onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van onze nieuwigheden, collecties, events en acties.

ARTSON TAILORS SINCE 1937