Scapa mooiste online collecties I Artson Fashion

Scapa, trendy dameskleding online. Meer dan 90 populaire kledingmerken in één damesmode boutique. Shop ook Scapa online uitverkoop tot -60%.

Scapa Collectie - Artson Fashion

Scapa verhaal

Scapa, gestart in 1967 met een kilt, een parka, en enkele truien van Schotse wol, is Scapa 50 jaar later uitgegroeid tot een van de meest gekende Belgisch modemerken.

Het mooie aan Scapa is de familietraditie waaruit ze geboren is. Arlette van Oost had een boutique in Knokke. Tijdens een reis naar de Schotse Orkney-eilanden, meer bepaald in de baai die de naam Scapa Flow draagt, raakt haar Britse echtgenoot Brian Redding geïnspireerd en ontwerpt er enkele truien vervaardigd uit Schotse wol. Ze worden verkocht in de boutique en zijn meteen een succes. Even daarna pikken Elle en Marie-Claire de truien op voor hun covers. Scapa is definitief gelanceerd.

Tegen einde jaren ’70 omvat Scapa reeds een volledige lijn voor dames, heren en kinderen

De ontwerpen van Scapa zijn zeer herkenbaar en dragen onmiskenbaar een Britse handtekening. Ongedwongen en comfortabel: tweed, kasjmier en soepele wollen voor de winter. Linnen, zuiver katoen en zijde voor de zomer. De inspiratie komt nog steeds uit de natuur met een overwegend uit aardetinten samengesteld kleurenpallet.

In 1994 werd de eerste Scapa collectie huishoudlinnen op de markt gebracht. Vandaag is Scapa Home een collectie die een totaalinrichting kan verzorgen. Maar daar blijft Scapa niet bij.

Voor de eerste maal gelanceerd in 1999, is de Scapa Sports collectie gericht op de ganse familie … casual met een sportief karakter. Scapa Originals zijn dan weer de klassiekers uit de begindagen, hertekend voor een jong en trendy publiek. Met een veertigtal eigen winkels in Europa en een driehonderdtal verkooppunten, mogen we trots zijn op dit Belgische topproduct.

Bij Artson Women is Scapa een vast gegeven. We bieden er een ruime selectie aan.

Wij selecteren voor u de mooiste mode combinaties van broeken, vesten, dassen, jassen, hemden, kostuums, strikjes, leder, mantels, body warmers, pulls, t-shirts, sweaters, sjaals, kousen, ondergoed, nachtkledij, sokken, sneakers, schoenen.

Contacteer Artson Fashion rechtstreeks voor meer info:

Tel: +32 16 601323

Email: hello@artsonfashion.be

Bij Artson Fashion ziet iedereen er uit als een ster.

In onze 750m2 fashion stores selecteren we de mooiste en best passende combinaties uit meer dan 90 trendy collecties.

Onze eigen atelier met retouche service zorgt ervoor dat alles als gegoten past.

Maak er een uitstap van. Wij trakteren een lekkere Nespresso aan onze uitgebreide bar, of liever reeds een aperitief ?

Wij zijn zelfs elke zondagvoormiddag open.

Bezoek regelmatig Artson Fashion website en onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van onze nieuwigheden, collecties, events en acties.

ARTSON TAILORS SINCE 1937